Præstø
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: fredag d. 15. december 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: fredag d. 15. december 2023

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:35  

Jordemoderen XI (8:8)
Jordemoderen XI (8:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Nonnatus House står over for sin mørkeste dag efter en tragisk hændelse i Poplar. Mens det lille samfund søger sammen, må teamet overvinde personlig smerte for at hjælpe de sårede.

06:30  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6) Katrine og Bjarne bor på den ensomt beliggende gård Høttmon i Meråker i Norge. Katrine er musiker, og huset er fyldt med musik og ikke mindst narrestreger fra to børn. Bjarne er fåreavler - men synes, at bjørnen og jærven er blevet en smule for nærgående og aggresive! Nordvision fra Norge.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:00  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Højgravide Flint kæmper for at beholde sit hjem, mens spændingerne hos Whiskers-flokken forværres af den ekstreme varme, der får den ellers loyale Brea til at foretage et usædvanligt træk.

08:25  

Inspector Morse: Ragnarok
Inspector Morse: Ragnarok Engelsk krimi fra 1993. (Inspector Morse: Twilight of the Gods) En journalist findes død med et skudhul i panden. Efterforskningen fører Morse til byens universitet, hvor der snart sker endnu et drabsforsøg. Under en højtidelig procession lyder der et skud, og operadivaen Gwladys Probert styrter til jorden - hårdt såret. Morse og Lewis er øjenvidner, men snigskytten slipper væk. Er der en forbindelse mellem de to skudepisoder? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Lord Hinksey: John Gielgud. Manuskript: Julian Mitchell efter Colin Dexters romaner. Instruktion: Herbert Wise.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet IV (2)
Ramasjang Mysteriet IV (2) Store Nørderne er virkelig kommet i problemer! Der er nemlig en skurk, der har stjålet deres sav. Heldigvis kender de detektiven Kristian - og i dag får Kristian hjælp af Henry på 5 år. Men mon de kan finde ud, hvem der har taget saven?

05:30  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

06:45  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (15:24)
Ramajetternes Jul (15:24) Flummer og drillenissen Mib hygger sig med svoger-kagebagning og banko-spil, men pludselig springer et vandrør. På casinoet i Kroatien får vores venner brug for både list og snilde for at få adgang til de hemmelige optagelser fra overvågningssystemet.

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris: Jul med Kimmy Kænguru
Gurli Gris: Jul med Kimmy Kænguru

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (16)
Hey Duggee (16)

07:35  

Simon
Simon

07:40  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (30)
Vidundervovsen Vaffel (30)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (1) Bjørn, Nikoline og Jose har vundet en rundvisning i Ramasjang Fængsel hos Mesterdetektiven Kristian. Men da de ankommer, er skurkene flygtet, og Hanne Riffel holder Kristian fanget. Skurkene har en plan: De vil gøre kriminalitet lovligt for altid!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (191)
Antikkrejlerne med kendisser (191) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (190)
Antikkrejlerne med kendisser (190) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Hundeakademiet (3:8)
Hundeakademiet (3:8) Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Dog Academy) På hundeakademiet har de altid travlt. Jackrussellterrieren Bertie og dens tre brødre gør. Og det driver ejerne til vanvid. Kan trænerne lære flokken at være i ro? Den 18 måneder gamle cockerpoo Freddie er aggressiv over for andre hunde og bider. Kan trænerne hjælpe den, så ejerne ikke behøver at være bange for ham mere?

11:10  

Hundeakademiet (2:8)
Hundeakademiet (2:8) Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Dog Academy) Dalmatineren Lupin på 14 måneder og dens ejere søger desperat hjælp. Lupin er døv og har destruktiv adfærd, der koster familien tusindvis af kroner hver måned. Kan han lære ikke at ødelægge ting? Jackrussellblandingen Maya har en fobi for vinduesviskere. Kan hun lære at køre i bil i regnvejr?

DR2
TVR

09:08  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

09:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde landets største dyr, den vestafrikanske skovelefant. Undervejs støder han på en meget mærkelig slange samt den mystiske hornravn. Og på det lokale marked får han sig en overraskelse, da han smager på den lokale billelarve.

09:30  

MikroMakkerne - Mørkedyr
MikroMakkerne - Mørkedyr MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Hemmelige dyr: Den døde høne
Hemmelige dyr: Den døde høne Nikolaj på 6 år har netop fundet en død høne i skoven. Derfor har han bedt Isabel skynde sig til Holstebro for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har ædt hønen.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at krokodillens bedste ven er en lille fugl? Ta´ med Lille Nørd på krokodillejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan krokodillen børster alle sine tænder.

10:55  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

11:20  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:40  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Gåsemord og osteproduktion
Frank & Kastaniegaarden - Gåsemord og osteproduktion Koen Leonora er nedkommet med en død kalv og Kastaniegaarden er dobbelt ramt, fordi ræven har taget alle gæssene. Heldigvis har Frank fundet en jerseykalv, som Leonora har taget godt imod, men Frank er i tvivl om, at der skal være gæs igen på gården.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Såtid og sveskeblommepodning
Frank & Kastaniegaarden - Såtid og sveskeblommepodning Det er såtid og på Kastaniegaarden bliver hesten Solveig spændt for harve og såmaskine. I drivhuset er foråret i fuld gang og Frank forsøger sig med en sveskeblomme-podning.

12:45  

Nak & Æd - en languster i Mexico
Nak & Æd - en languster i Mexico Jørgen og Nikolaj har slået lejr i Mexico. Her, på Yucatan halvøen, vil de prøve at få fingre i en languster til gryden. Men den store hummer holder til på bunden af det Caribiske Hav, og derfor må de to venner, lige som de lokale fiskere, hoppe i baljen og prøve med de bare næver.

12:45  

Nak & Æd - en sika i Irland
Nak & Æd - en sika i Irland Drengene er draget til Irland for at få ram på en sika. Det er ikke første gang, de prøver kræfter med "det sorte spøgelse," der hidtil har undsluppet Jørgens sigtekorn. De to venner håber derfor, at tredje gang bliver lykkens gang, når de igen forsøger at overliste den lille hjort. Men både dyret og naturen sætter Jørgen og Nikolaj på en kæmpe opgave. Irland er nemlig kendt for at have fuldstændig mange regnvejrsdage og det tyder på, at de irske vejrguder holder, hvad de lover.

13:30  

Jul - med Timm, Markus og Katrine (3:3)
Jul - med Timm, Markus og Katrine (3:3) Bagedystvært Timm Vladimir tager de to dommere Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo med til Trekroner, som betyder rigtig meget for Timm og hans familie. Her vil han røbe den ædle kunst at lave svinebolcher, mens de to dommere overrasker med både marcipanfrugter, marcipanbrød og honningsnitter.

14:15  

Hammerslag 2017 (16)
Hammerslag 2017 (16) Hammerslag er denne gang i det sønderjyske grænseland, hvor mæglerne først skal forsøge at gætte prisen på et landsted i Øster Gejl med skæve detaljer på 1. salen. Dernæst går turen til Kollund, hvor der venter en spændende arkitekttegnet villa i forskudte plan, før der sluttes af med en topmoderne lejlighed med royale naboer. I hvert fald om sommeren, når kongefamilien residerer på Gråsten Slot. Vært: Christian Degn

14:15  

Hammerslag 2017 (15)
Hammerslag 2017 (15) Hammerslag starter aftenens udsendelse i det sydfynske øhav - nærmere bestemt på Ærø. Her skal mæglerne først forsøge at gætte prisen på et byhus i "eventyrbyen" Ærøskøbing, før turen går lidt længere nordpå til et charmerende landsted. Og da Ærø altid har haft tætte forbindelser til Sønderjylland, slutter vi i Sønderborg med kig til havnen fra en særdeles flot og indbydende bolig. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:05  

Luk op Luk i - SOVE UDE
Luk op Luk i - SOVE UDE Sofie og Katrine skal overnatte hos Mille, men Katrine er bange for at sove ude. Sofie er umiddelbart ovenpå, men det viser sig, at hun faktisk også er utryg. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at skulle sove ude hos en ven.

12:20  

Ramajetterne II (3)
Ramajetterne II (3) Der er store frustrationer i Ramasjang Lufthavn. Alle har tilsyneladende glemt Øvst´ fødselsdag og han har ellers ikke snakket om andet i ugevis. Heldigvis venter verdens bedste overraskelse lige om hjørnet.

12:45  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

12:55  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

12:55  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

12:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

12:55  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:05  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:10  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:15  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:20  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:25  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

13:40  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

13:50  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

14:05  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Der er én tønde tilbage med Vokseværk. Granberg forbereder at sprede det over byen fra sin helikopter. Motor Mille og Børnebanden må sørge for at stoppe ham. Kåbe er hjemme ved sit store bassin med juice og mælk, og der venter ham en stor overraskelse

14:35  

Kika og Bob (23)
Kika og Bob (23) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med frysemad og fransk forelskelse
Kender Du Typen? 2020 - med frysemad og fransk forelskelse Hvilken kendt dansker bor alene med to katte og har en rød sportsvogn i garagen? Livsstilseksperterne bliver sat på prøve; Flemming Møldrup bliver så forskrækket undervejs, at han er ved at tisse i bukserne, mens Anne Glad Wagner får lyst til at give den hemmelige hovedperson et bamsekram. Det hele udspiller sig i et parcelhus i Høje-Taastrup. Vært: Mads Steffensen

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med kimchi og Kalles Kaviar
Kender Du Typen? 2020 - med kimchi og Kalles Kaviar Hvem er det, der altid har både koreansk kimchi og svensk kaviar i sit køleskab? Som deler tøj med sin datter og som har en løgnedetektor i sit badeværelse? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en stor lejlighed på Christianshavn. Vært: Mads Steffensen

15:40  

Fader Brown X (5:10)
Fader Brown X (5:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Kriminalkommissær Sullivan aflægger visit hos fader Brown. Han vil advare om, at Hercule Flambeau er på flugt og eftersøgt for en række mord. Da en sikkerhedsvagt findes myrdet, må fader Brown spørge sig selv, om det virkelig er Flambeau, der står bag?

16:25  

Fader Brown X (6:10)
Fader Brown X (6:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Kembleford står på den anden ende - ingen ringere end prinsesse Margaret skal nemlig indvie det nye skolebibliotek. Da der sker et mord, får fader Brown travlt. Kan han opklare mordet og forhindre, at det kongelige besøg bliver aflyst?

16:25  

Fader Brown X (7:10)
Fader Brown X (7:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Teatret i Kembleford opfører 'Stor ståhej for ingenting'. Da en af skuespillerne findes myrdet, er det op til fader Brown at finde gerningsmanden.

17:10  

Jordemoderen XII: Julespecial (2:2)
Jordemoderen XII: Julespecial (2:2) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Mens sneen falder over Poplar, kommer nurse Crane og miss Higgins til en ung, gravid kvindes hjælp - nemlig Cindy Dalvert, som netop er blevet løsladt fra fængslet. Samtidig stiger søster Frances' arbejdsbyrde, men en hændelse på juledag tvinger hende til at tage sig et hvil.

DR2

17:00  

Historiequizzen - Julespecial i Den gamle by
Historiequizzen - Julespecial i Den gamle by Historiequizzen Julespecial 2017 Luften er tyk af gran og klejner, når Adrian Hughes og Historiequizzen byder på en julespecial fra Den Gamle By i Aarhus. Gæt selv med, når quizdeltagerne skal kåre Danmarks ældste julesmåkage og finde ud af, om der i 1969 blev lavet en film, der hed "Julemand på sengekanten". Aftenens deltagere er: Brian Wiborg, Trine Halle, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

17:30  

Volvorøveren: Smuglerfamilien
Volvorøveren: Smuglerfamilien Historiebloggeren Regitze opdager tilfældigt en stor hemmelighed i sin familie: Den berygtede Volvorøver kommer ofte i hendes mormors barndomshjem, fordi han er nær ven med Regitzes oldefar. Den intetanende familie må se måbende på, da begge mænd pludselig bliver arresteret - den ene for cigaretsmugling og den anden for adskillige bankrøverier. Hvad har Volvorøveren og oldefaren haft gang i? Og hvorfor har ingen i familien nogensinde talt om det?

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Karlas Fantalastiske Klasse - Vi spiller sammen
Karlas Fantalastiske Klasse - Vi spiller sammen Othello, Bowle og Flax har lavet et sejt band. Karla vil være med på guitar. Det må hun gerne, men hun glemmer at fortælle, at hun aldrig har øvet sig.

16:00  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol III (11)
Paw Patrol III (11) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:10  

Sebastians Jul (15:24)
Sebastians Jul (15:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag skal hestene have nye sko på, så Sebastian tager dem med hen til smeden. Hjemme igen koger han klejner. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:25  

Jagten på regnbuens magi | Den farlige ø
Jagten på regnbuens magi | Den farlige ø Hr. Skæg er blevet sendt på en mission af den mystiske ånd. Han skal nemlig skaffe Krabbeøjebønner, som kun vokser ude på en farlig ø. Hr. Skæg drager derfor afsted i en lille båd over det store hav. Han kommer endelig sikkert i land på øen, men han er ikke helt alene. Noget farefuldt truer nemlig lige om hjørnet! Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:40  

Sprinter Galore III - Natteroderi (5)
Sprinter Galore III - Natteroderi (5) Det er nat, og lillesøster vil ikke sove - men så er det godt, man har en superhelt som Sprinter i huset, der er fuld af gode idéer til, hvordan man får sådan en lille baby sendt til drømmeland ...

17:54  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

17:55  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

17:55  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

17:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Kurt, Birgitta og Helle har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Deltagerne testes i "sandt eller falsk-runden" og de skal "spotte den dyre" blandt fem sølvbægre, der ved første øjekast ligner hinanden. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale på torsdag. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen Sendt første gang 24.11.14

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød kyllingen Karla, de skøre indbyggere i Æblerup og de anarkistiske femlinger Allan. Og selvfølgelig klassikeren Smølferne.

19:40  

Det magiske tivoliteater (15:24)
Det magiske tivoliteater (15:24) Ellen kan få en god pris for teateret og vil sælge det. Ofelia vil fortsat gerne have en god ven og prøver at hjælpe Gabriella.

20:00  

Versus (8:8)
Versus (8:8) Dansk underholdning fra 2022 Curlingklubbens Maria og Christian sender radio sammen dagligt. Nu tester vi, hvor godt de egentlig kender hinanden. Se også, om Hjalte kan trække mere end to ton - og om man kan servere vin fra hesteryg. Der er nerver, penge og et rejsegavekort på højkant, når seks spændende dueller skal afgøres.

DR2

18:00  

Volvorøveren: Bankkup og biljagter
Volvorøveren: Bankkup og biljagter Matti Markkanen, også kaldet Volvorøveren, er en finsk storkriminel, der huserer i Danmark i sluttresserne. Historiebloggeren Regitze har fundet ud af, at Matti Markkanen har en nær tilknytning til hendes familie og er kumpan med hendes oldefar, smugleren Erik. Nu vil hun finde ud af, hvem Volvorøveren egentlig er? Hvad er så særligt ved hans røverier, at han er på alle forsider i Danmark i 1967? Og hvordan hænger det sammen, at både oldefaren og Matti bliver arresteret lige efter hinanden?

18:30  

Volvorøveren: Den finske flugtkonge
Volvorøveren: Den finske flugtkonge Efter en række spektakulære danske bankrøverier bliver den berømte Volvorøver Matti Markkanen sendt til afsoning i sit hjemland Finland. Historieblogger Regitze rejser i hans fodspor. Hun vil finde ud af, hvad der sker med Volvorøveren, efter at han kapper båndene til hendes familie, hvor han har været en nær ven gennem flere år. Bliver Volvorøveren lovlydig efter fængslet? Får han familie? Prøver han nogensinde at tage kontakt igen til sin gamle smuglerkumpan, Regitzes oldefar Erik - eller er der noget, der holder ham tilbage?

19:00  

Husker du ... Julespecial
Husker du ... Julespecial Jul gennem tiden. Nissepiger og julemænd, flæskesteg og rødkål, gaver og grantræer, julesure og juleglade. Nogle vil ønske at den varede helt til påske, andre rejser hellere væk. Lige meget hvad, så har alle en mening om julen og dens betydning. Som det meste af landet har Danmarks Radio holdt jul år efter år. I aften er der gensyn med de bedste øjeblikke. Mød en gnaven Dan Turèll, en veloplagt Magnus Tagmus og en masse andre danskere, der alle har noget at sige om julen gennem de sidste 50 år. Sendt første gang 26.12.06

20:00  

The Favourite
The Favourite Oscar-vindende komediedrama fra 2018. (The Favourite) I 1708 er England i krig med Frankrig. Den småskøre dronning Anne sidder på tronen, men hader at regere og vil hellere spise kage og lege med sine 17 kaniner. Landet er reelt styret af hendes hemmelige elskerinde, hertuginden Sarah Churchill. Da Sarahs fattige kusine Abigail Hill bliver kammerpige, begynder en skamløs, bitter og grotesk strid mellem dem. Medvirkende: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, m.fl. Instruktion: Yorgos Lanthimos.

TVR

18:00  

F for Får IV (8)
F for Får IV (8)

18:00  

F for Får IV (9)
F for Får IV (9)

18:00  

F for Får IV (7)
F for Får IV (7)

18:00  

F for Får IV (6)
F for Får IV (6)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Petronix-redderne tager af sted for at redde et dovendyr, som er blevet fanget af McFælde. Men problemet er, at Tim, som normalt er helt rolig, har travlt. Han har glemt sit hjemmearbejde og er bange for, at han ikke har tid nok til at hente det inden timen begynder. Han lærer, at hvis han går for hurtigt frem, så spilder han bare dyrebar tid og vil måske endda bringe opgaven i fare.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:15  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington II
Paddington II

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Familien Jul
Familien Jul Dansk spillefilm fra 2014. Hugo bliver gode venner med nissen Pixy, som ikke nåede at komme hjem med de andre nisser. Hugo går langt for at skjule Pixy fra sin julefjendske far, men et år er lang tid at skjule en nisse, der ikke ligner mennesker, taler et mærkeligt sprog, udøver magi og som ikke kan tåle den danske sommervarme. Hugo er derfor nødt til at dele hemmeligheden med sine søskende og sammen kæmper de for, at Pixy ikke bliver opdaget. Medvirkende: Pelle F. Krusbæk, Herman Knop, Paw Henriksen, Marie Askehave, Dar Salim m.fl. Manuskript og instruktion: Carsten Rudolf. Fotograf: Bastian Schiøtt. Scenograf: M. Wan Sputnick. Musik: Niklas Schmidt. Produktion: Pixy Film ApS i samarbejde med bl. a. DR.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:25  

Mission: Julegave
Mission: Julegave Amerikansk komedie fra 1996. (Jingle All the Way) Lille Jamie gør det klart, at der kun er én ting, han ønsker sig til jul - nemlig actionfiguren Turbo Man. Det sætter Jamies far i lidt af en kattepine. Alle de andre unger i byen ønsker sig nemlig også Turbo Man i julegave - og forretningerne er ved at løbe tør! Det bliver alles kamp mod alle, når tusindvis af desperate fædre kaster sig ud i jagten på det populære legetøj. Howard: Arnold Schwarzenegger. Myron: Sinbad. Ted: Phil Hartman. Instruktion: Brian Levant.

22:50  

Terminator 2: Dommedag
Terminator 2: Dommedag Amerikansk actionthriller fra 1991. (Terminator 2: Judgment Day) Menneskemaskinen Terminator bliver fra fremtiden sendt tilbage til vor tid for at beskytte den tiårige John Connor, som engang skal redde menneskeheden fra at blive udryddet af maskiner. Men Terminator er oppe imod en formidabel modstander, nemlig den sofistikerede dræbermaskine T-1000, der kan forvandle sig til hvad som helst. Medvirkende: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong m.fl. Instruktion: James Cameron.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Titane
Titane Fransk Guldpalmevinder fra 2021. Som barn bliver Alexia hårdt kvæstet i en bilulykke og får indopereret en titaniumplade i hjernen. Som ung har hun udviklet sig til en slags seriemorder, men under en flugt fra myndighederne ændrer hun sit udseende og påstår at være den forsvundne søn af en traumatiseret brandmand. Snart eskalerer alting ud af kontrol. Medvirkende: Agathe Rousselle, Vincent Lindon, Garance Marillier m.fl. Instruktion: Julia Ducournau.

TVR

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:00  

Beck: Den grædende politimand
Beck: Den grædende politimand Svensk krimi fra 2022. (Beck - Den gråtande polisen) Demonstranter protesterer mod politiet, efter at en 14-årig dreng er blevet skudt. En bus, som blandt andet stopper ved politiskolen, rammes efterfølgende af et dødbringende attentat. Beck og Alex kaldes til gerningsstedet. Kan attentatet være koblet til demonstrationerne mod politiet?

02:30  

Fader Brown IX (8:10)
Fader Brown IX (8:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Bunty bliver genforenet med Fader Brown, da de sammen skal efterforske en mørk hemmelighed på et ungdomsfængsel for piger.

03:10  

Fader Brown IX (9:10)
Fader Brown IX (9:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown efterforsker personalet på et lokalt kursted, da en tidligere ansat bliver myrdet.

03:10  

Fader Brown IX (10:10)
Fader Brown IX (10:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Lady Felicia afholder et overdådigt maskebal nytårsaften 1953. Men festen bliver ødelagt, da forsvarsministeren bliver myrdet. Fader Brown må finde morderen inden det er for sent.

DR2

00:00  

Aids: De uhørte bånd (3:3)
Aids: De uhørte bånd (3:3) BBC-dokumentarserie fra 2023. (AIDS: The Unheard Tapes) I takt med at aids-epidemien spreder sig, kæmper forskerne for at udvikle et lægemiddel mod virussen. AZT-forsøg er i gang, og der er store forhåbninger til at finde en mirakelkur. Men snart begynder deltagerne i forsøgene at blive alvorligt syge. Landets hospitaler og hospicer er nødt til at samarbejde for at håndtere antallet af patienter, der har brug for palliativ pleje. Først i 1995 har man succes med at udvikle en vellykket kombinationsbehandling til at håndtere hiv - til dem, der kan få adgang til den.

01:00  

Døtre
Døtre Prisvindende dansk/svensk dokumentarfilm fra 2022. Sofia er 8 år, Hedvig er 10, og Maja er 16, da deres mor tager sit eget liv. Kort derefter begynder instruktør Jennifer Malmqvist at filme de tre unge svenske piger, der både kan lege ubekymret og sorgløst og er tvunget til at have voksne samtaler. Ti år efter er de nu blevet til unge kvinder og har besluttet sig for, at det er på tide at åbne op og tale om selvmordet og minderne om deres bipolare mor, hvilket de ellers aldrig rigtigt har gjort.

02:30  

Flugten til Nice
Flugten til Nice Fransk drama fra 2017. (Un sac de billes) I 1942 må de to jødiske brødre Maurice og Joseph forlade deres trygge hjem i Paris. Deres far sender dem af sted mod den frie zone i Sydfrankrig, og de to drenge begiver sig ud på den lange og farefulde færd, hvor frygten for at blive anholdt af nazisterne er konstant. Via deres oplevelser af depraveret menneskelig adfærd lærer de at forstå, hvordan de må hjælpe hinanden, hvis de skal have en chance for at nå deres mål. Medvirkende: Dorian Le Clech, Batyste Fleurial, Patrick Bruel m.fl. Instruktion: Christian Duguay.

TVR

03:10  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

03:20  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

03:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, PRAESTOE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1211070718