Præstø
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 31. maj 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 31. maj 2022

DR1

06:00  

Puk og Herman - Mit livs måltid - Ulrik Wilbek (1:5)
Puk og Herman - Mit livs måltid - Ulrik Wilbek (1:5) Tv-værten Puk Elgård og kokken Thomas Herman besøger en række kendte danskere, som de begge er fascineret af. Over to dage samler de indtryk og lærer hovedpersonen at kende. Og til sidst serverer Herman et udsøgt gourmetmåltid med inspiration fra hovedpersonens liv. I det første program tager Puk og Herman til Viborg for at møde håndboldlandstræner Ulrik Wilbek. Ulrik inviterer dem på stamværthus, hvor han indvier dem i ukendte sider af sin personlighed. Og han løfter også sløret for, hvordan han oplever det store forventningspres op til sin sidste store slutrunde som landstræner. Imens pønser Herman på en menu, der både skal afspejle det traditionelt danske og en ubøjelig vilje til sejr.

06:30  

Søren Ryge præsenterer - Her bor jeg
Søren Ryge præsenterer - Her bor jeg Seerne har igennem 25 år fulgt med i Søren Ryges have, når han har sendt Søren Ryge direkte. I dette program går han uden for haven - ad grusvejene, på markerne og til naboerne. Advarsel: Det er meget langt ude på landet!

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Flugten fra Ukraine - Annekset
Flugten fra Ukraine - Annekset De regnede med, at det blot varede et par dage, men Lars og hans kone Maria har nu i ugevis givet husly og forplejning til en ukrainsk familie, som de har installeret i et anneks i baghaven. Presset vokser med sprogbarrierer, dansk bureaukrati og en luftalarm fra Ukraine der kommer helt ind i dagligstuen. Danske Nikolaj har fået sin ukrainske familie i sikkerhed i et sommerhus på Sjælland. Men hvordan skal det gå, når krigens gru banker på via tv-skærme, opkaldene er bekymrende hjemme fra Kyiv, og de to døtre savner deres veninder og skolegang?

07:45  

Togulykken - Den livsfarlige lås (2:4)
Togulykken - Den livsfarlige lås (2:4) Da Line satte sig ind i toget den vintermorgen, kunne hun ikke vide, at et godstog med løse trailere kom imod hende med 119 kilometer i timen. Men hvorfor var lasten ikke spændt fast? DR Dokumentar graver videre i togkatastrofen, som kostede Line og syv andre livet. Tilrettelæggelse: Anders Bindesbøll og Nikolaj Venge.

08:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Peitersen og Nordvestpassagen (1:4)
Peitersen og Nordvestpassagen (1:4) Dansk reportage fra 2018 I århundreder har mennesket søgt efter en nordlig sejlrute mellem Atlanterhavet i øst og Stillehavet i vest. Hundredevis af søfolk er gået tabt i forsøget på at finde "Nordvestpassagen". I fire programmer begiver eventyrer og bådbygger Erik Peitersen, hans barndomskammerat Jens Kjeldsen og dennes grønlandske hustru Dorthe sig ud i et af klodens mest isfyldte og barske farvande for at finde vejen igennem den sagnomspundne passage. I første program følger vi de tre venners sejlads op langs den grønlandske vestkyst, og allerede kort efter afgang viser den arktiske natur sit barske ansigt. Sendt første gang 11.01.2018

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (10)
Rosa fra Rouladegade III (10) Marie er tit på besøg hos sin bedstefar, der bor på landet og godt kan lide at sove. Men når han ikke sover, plejer de at gå i skoven, og der er bedstefar rigtig god til at fortælle om skoven dyr og planter. Det kan Marie godt lide, og hun vil rigtig gerne bage en helt speciel kage til ham. Sammen med Rosa forklæder hun sig som kunstmaler for at udspionere bedstefaderen, så de kan lave den perfekte kage til ham.

05:55  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

06:10  

Sarah og And (17)
Sarah og And (17)

06:20  

Bamselægen - Ørerne (8)
Bamselægen - Ørerne (8) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Sylvester og bamsen Boble. Sylvester synes det virker som om, at Boble har rigtig ondt i ørerne. Så er det godt, at Bamselægen Sandra kan kigge på ham.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Op og Hop II (10)
Op og Hop II (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Danse Staffan, der tager på verdensturné.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:15  

Simon
Simon

07:17  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (34)
Vidundervovsen Vaffel (34)

08:20  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

08:35  

TV AVISEN for dyr - Aber aber efter? (2)
TV AVISEN for dyr - Aber aber efter? (2) Nyhedsværten Pjuske præsenterer de nyeste nyheder fra dyrenes verden til alle dyr, der kigger med derhjemme. I dag får du svaret på om aber aber efter. Reporteren Stefan besøger marsvinet Nullergøj, der har et godt tip til alle de kæledyr, som ikke er så glade for deres navne. Der er også en stor sportsnyhed, når det bliver afsløret hvem der har vundet VM for store dyr. Og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

08:40  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Spiondyr på mission - ballade
Spiondyr på mission - ballade Naturserie fra BBC fra 2017. (Spy in the Wild) Er der stor forskel på dyr og menneske, når det kommer til stykket? Kan dyr også elske, sørge, tænke, danne venskaber og lave spilopper? BBC har skabt nogle livagtige robotter, der ligner dyrene selv, og som, udstyret med den nyeste kamerateknik, kan filme dyrene, når de tror sig helt alene. Fra ungdomskriminelle surikater til tyvagtige pingviner. Dyr kan også lave ballade og opføre sig forkert, men de fleste arter er overraskende nok også udstyret med en udpræget retfærdighedsans.

10:10  

I haven med Søren Ryge: Staudebed og skvalderkål
I haven med Søren Ryge: Staudebed og skvalderkål

10:30  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Per, Henriette og Susanne har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så bliver deltagerne sat på noget af en opgave, når de, ud fra nogle få skår, skal gætte hvilken antikvitet, der er gået i stykker. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (146)
Antikkrejlerne med kendisser (146) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:00  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (2:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (2:6) Ungarsk dessertvin og højrenationalisme Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Ungarn står menuen på grænsehegn, EU's østudvidelse, det højrenationale parti Jobbik og den søde Tokai vin. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

09:30  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (3:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (3:6) Barolo og politisk kaos Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Italien står den på politisk kaos, Femstjernebevægelsen og moden Barolo sammen med tidligere premierminister Romano Prodi. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

10:00  

Museets eventyrlige skatte (2:6)
Museets eventyrlige skatte (2:6) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Secrets of the Museum) Eksperterne på Victoria and Albert Museum arbejder utrætteligt med at restaurere og give nyt liv til skrøbelige skatte og gøre fortiden levende for os alle. Denne gang skal en diamantring, der har tilhørt Beyoncé, slå med vingerne. En renæssancestatue har fået udslæt. Og en nyanskaffelse fortæller om en glemt modeskaber.

10:45  

Museets eventyrlige skatte (3:6)
Museets eventyrlige skatte (3:6) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Secrets of the Museum) Victoria and Albert Museum har over to millioner museumsgenstande. Mange af disse er skænket til museet af briterne fra deres private hjem og garderober. Men det er kun en lille del af dem, der er udstillet. Denne gang opsporer kuratorerne de ting, dronning Victoria har doneret. Et kært eje kan udfylde et hul i samlingen. Og en historisk sennepsgul minikjole hænger i en tråd

11:35  

Landsbyen (13:44)
Landsbyen (13:44) Dansk serie fra 1994. Der kommer nye beboere til Østerby - Matisen, en københavnsk entreprenør med store armbevægelser og sans for hurtige forretninger, dukker op i sin Jaguar for at se på et hus, hvor hans elskerinde, Lisbet kan bo. Eva og Aksel er flyttet sammen på Strandgården, Astrid er begyndt at gå i skole igen, men bliver opsøgt af gamle kontakter fra narkomiljøet i København - Ingeborg går og venter på, at Johannes skal dukke op, og Karen og Frank har store problemer. Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Astrid: Helene Egelund. Johannes: Waage Sandø. Matisen: Peter Schrøder. Lisbet: Kirsten Norholt. Jytte: Lotte Olsen. Desuden medvirker: Kirsten Lehfeldt, Henning Jensen, Ulver Skuli Abildgaard, Ernst Meyer, Tine Miehe-Renard, Ole Thestrup, Benny Juhlin, Helle Fagralid, Sofie Larsen og Preben Ravn. Manus: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Musik: Bo Holten.

TVR

09:05  

Pyjamasheltene II (38)
Pyjamasheltene II (38)

09:20  

Hørmehundens jul
Hørmehundens jul

09:30  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

09:50  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Superhelten Sprinter får problemer, da skurken DiktaThor bruger en hjemmelavet hårfjerner til at tage magten over Bhilkas befolkning. Men han har glemt, at der er én pelsløs skabning på planeten, som altid står klar til at hjælpe Sprinter; nemlig Leo.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) Superhelten Sprinter går i hele to fælder - den ene sat af skurken Cleopatra og den anden af DiktaThor. Det ser sort ud for Sprinter, men måske kan han udnytte skurkenes diskussioner om hvem, der fangede ham først, til selv at slippe fri?

10:10  

Bamselægen - Armen (15)
Bamselægen - Armen (15) Bamsen Plet har været uheldig og er faldet direkte ned på sin ene arm. Armen gør nu rigtig ondt, så Leo er taget med Plet ind til Bamselægen Sandra. Leo hopper i en lægekittel for at assistere Sandra, og på Plets røntgenbillede ligner det, at Leo måske også skal have operationstøj på for at gøre Plet rask igen. Men inden da banker Professor Allan på. Han har et eksperiment, der kræver at Leo og han skal af med sko og strømper. Gad vide hvad fødderne har med ondt i armen at gøre, og hvad der egentligt er galt med bamsen Plets arm?

10:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (7)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (7) Ude i skoven har fru Pudderkvast klædt sig ud som politibetjent, så hun kan stoppe lastbilen. Ronni overtaler Liam til at kravle ind gennem en lille lem i lastbilen og få grundloven med ud. Bjørn, Nikoline og Jose ser det hele - men hvordan skal de stoppe skurkene?

10:40  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

10:40  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

10:45  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:10  

Hr. Skægs hotel - Mister Universe (9)
Hr. Skægs hotel - Mister Universe (9) Hr. Skæg får besøg af Mister Universe fra Italien, som dagen efter skal kæmpe om at blive Verdens Smukkeste Mand for 10. år i træk. Uheldigvis kommer han til at splatte ketchup på sit hvide jakkesæt, og det bliver ikke bedre af at Hr. Skæg kommer til at vaske det sammen med en rød sok og køre det over med græsslåmaskinen.

11:25  

Vilde venner III (10)
Vilde venner III (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal sætte lydsendere på nogle fiskegarn, for at beskytte marsvinene i havet, tilse et forkomment pindsvin og hjælpe en andemor og hendes ællinger ud af en atriumgård.

11:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den anden kvartfinale skal de friske Formel 1-drenge køre imod verdens bedste Jorden Rundt. Der bliver smæk på, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en smørgul rapsmark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

13:45  

Kender Du Typen? 2018 - Med østers og rejsefeber
Kender Du Typen? 2018 - Med østers og rejsefeber Hvilken kendt dansker har købt en gammel dør med hjem fra Bali? Livsstileksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad skal gætte, hvem der er et legebarn med både drone, sportsvogn og båd, når Kender Du Typen? besøger en taglejlighed lige ved siden af Kongens Have i København. Vært: Mads Steffensen

14:30  

Fader Brown IX (4:10)
Fader Brown IX (4:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En person med en plaget sjæl fra dukker op igen. Og fader Brown bliver nødt til at undersøge trossamfundet Church of Apollo.

14:30  

Fader Brown IX (2:10)
Fader Brown IX (2:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Mrs. McCarthy får en ubehagelig fødselsdagsgave, da hendes liv bliver truet af en mystisk og hævngerrig engel.

DR2

12:05  

Landsbyen (14:44)
Landsbyen (14:44) Dansk serie fra 1994. Karen fik endelig nok af Franks opførsel og forlod hjemmet - og Frank kan ikke finde ud af, hvor hun er. Da Frank igen er på vej mod nye forretnings-eventyr, kommer også Gerhard på banen igen og spænder ben. Eva får problemer, da en gammel sag dukker op på ny og truer det gode forhold, hun er ved at få til Astrid. Det begynder at gå op for de faste beboere, hvordan det hænger sammen med Lisbet og Matisen. Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Johannes: Waage Sandø. Mikael: Michael Helmuth. Thomas: Lars Simonsen. Gerhard: Henning Jensen. Matisen: Peter Schrøder. Desuden medvirker: Kirsten Norholt, Kirsten Lehfeldt, Stig Hoffmeyer, Preben Ravn, Lotte Olsen, Sofie Larsen og Michelle Bjørn-Andersen. Manus: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1994

12:35  

Alt forladt - Sindssygehospitalet
Alt forladt - Sindssygehospitalet Et gammelt sindssygehospital ved Vordingborg gemmer på mange menneskeskæbner. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de gamle stuer og finder fastspændingsbælter og elektrochokmaskiner, der fortæller om en svunden tid. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 14.01.13

12:50  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (7:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (7:8) - Dansk Kultur i 100 år. (1980-1990) No future og nå! Det er 80'er-generationens slagord. Punkpoeter som Michael Strunge har kun hån tilovers overfor "tåbelig tresserromantik". Væk er de politiske paroler og slagord, ind kommer dommedagsstemning og depression. Natten er sort som Poul Borums læderjakke, Sort Guld og Sort Sol. Ligesom punkerne hænger guld-flipperne ud på storbyens cafeer. Ud af højtalerne strømmer bandet TV2s sange om tiden. Ovre i hjørnet sidder tegneren Nikoline Werdelin, og spidder café-typerne. Ingen tror rigtigt på noget mere. Carsten Jensen langer ud efter både højre- og venstrefløjens kulturelle dovenskab. I midten af 80'erne taler alle pludselig om postmodernismen. Alt er sagt før, nu siges det igen på nye måder. Lars Hug og Peter Langdal går på strandhugst i historien. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

13:30  

Anders Lund Madsen i Den Yderste By (3:4)
Anders Lund Madsen i Den Yderste By (3:4) I det yderste Østgrønland ligger byen Ittoqqortoormiit - 171 træhuse på randen af verden. Bag byen er der isbjørne og stilhed og masser af ingenting i mange hundrede kilometers afstand. Anders Lund Madsen møder menneskene inde i de huse. Hvem er de? Og har de formet byen, eller har byen formet dem? I tredje episode møder Anders byens entreprenør som har 7 piger og én dreng og byens eneste private WC. Han taler også med verdens største isbjørnejæger, byens læge og byens isbjørnevagt. Og der er noget, der rører på sig ude på pakisen. Sendt første gang 10.12.2015

14:00  

Anders Lund Madsen i Den Yderste By (4:4)
Anders Lund Madsen i Den Yderste By (4:4) I det yderste Østgrønland ligger byen Ittoqqortoormiit - 171 træhuse på randen af verden. Bag byen er der isbjørne og stilhed og masser af ingenting i mange hundrede kilometers afstand. Anders Lund Madsen møder menneskene inde i de huse. Hvem er de? Og har de formet byen, eller har byen formet dem? I fjerde episode møder Anders fem unge mænd med hver sin skæbne i byen. De fortæller historier om håb, piger, selvmord, sorg og skak. Sendt først gang 17.12.2015

14:30  

Rejsen til Slagmarken: Verdun
Rejsen til Slagmarken: Verdun I 2016 var det 100 år siden, at to af de største og drabeligste slag blev udkæmpet i 1. verdenskrig. Danmark deltog ikke i krigen, men på trods af det døde der alligevel mange tusinde danske soldater i kamp på begge sider af fronten. I to programmer rejser de to historikere Kåre Johannesen og Cecilie Nielsen i de danske soldaters fodspor og fortæller historien om slagene. I første program går turen til Verdun, det første af de to grufulde og voldsomme slag, der begge var fuldstændig afgørende for hvordan 1. verdenskrig endte...

TVR

12:15  

MikroMakkerne | Læderløberen
MikroMakkerne | Læderløberen

12:25  

Rosa fra Rouladegade II (2)
Rosa fra Rouladegade II (2) Marius har en morfar, der er god til at male, fortælle røverhistorier og lave fis og ballade. Nu synes Marius det er på tide, at der er nogen der laver lidt fis med morfar. Marius tager derfor et smut til Rouladegade og beder Rosa om hjælp til at bage en hemmelig overraskelseskage. De forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission, der byder på både telefonfis og klovnerier

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

12:55  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Under Silkes seng bor der et dumt fantasi-monster med 100 arme og ét ben, som godt kan lide kogte ting. Men nu gider Silke ikke være bange for det længere! Hun ringer til MonsterBusters, og sammen med MonsterBuster Mille lægger hun en snedig fælde, der buster monstret langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:00  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

14:20  

Sprinter Galore III - Udklædning (9)
Sprinter Galore III - Udklædning (9) Der er udklædningsdag i Magnus' klasse, og Sprinter ser det som en oplagt mulighed for at snige sig med i skole - på en måde er han jo klædt ud i forvejen og vil ikke vække opsigt. Men ægte superheltekræfter er åbenbart sværere at skjule end som så ...

14:35  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Jordens dag del 1 + del 2

DR1

15:15  

Fader Brown IX (5:10)
Fader Brown IX (5:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown slår sig sammen med sin ærkefjende Flambeau for at lede efter en forsvundet skat i et gammelt slot.

15:15  

Fader Brown IX (3:10)
Fader Brown IX (3:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En barnemorder bliver myrdet. For at opklare sagen, må Fader Brown må dykke ned i fortiden og rippe op i gamle sår.

16:00  

Familien Löwander III (4:8)
Familien Löwander III (4:8) Svensk dramaserie fra 2019. (Vår tid är nu) Peter har indset, hvad sandheden er om angrebet mod Ninas natklub, og konfronterer Ester og Mirko. Der forsvinder penge fra klubbens kasseapparater, hvilket fører til konflikt mellem Nina og Christina. Maggan står foran en beslutning, som vil påvirke både hendes karriere og hendes privatliv. Samtidig planlægger John og venstreslænget at løfte deres politiske kamp til et nyt niveau.

17:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

15:00  

Verdenskrigens danske skygger (2:4) - Ud af asken
Verdenskrigens danske skygger (2:4) - Ud af asken Efter krigen er intet som før. Jo Jacobsen er brudt ud af sit ægteskab. Marie Nielsen sidder i fængsel og Fritz Clausen vender hjem fra 2 år i russisk fangelejr til en ny national kamp om Danmarks grænser.

15:30  

Historiequizzen: Jernbanemuseet (5:8)
Historiequizzen: Jernbanemuseet (5:8) Adrian Hughes og hans fire vovemodige deltagere skal igennem den danske jernbanehistorie, når der i aften quizzes fra Jernbanemuseet i Odense. Gæt selv med, når de fire eksperter skal finde ud af, om der mon var barbersalon eller Michelin-kok på mellemkrigstidens luksusvogne. Deltagerne er i aften: Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

16:00  

Historiequizzen: Gammel Estrup (6:8)
Historiequizzen: Gammel Estrup (6:8) Adrian Hughes er vært, når der i aften historiequizzes om den danske landadels storhed og fald fra Herregårdsmuseet Gammel Estrup på Djursland. Deltagerne Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen skal med fez og cigar en tur i herreværelset, og får også lov at se værten til hest.

16:30  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Nîmes til den udslukte vulkan Puy-de-Dôme. Denne gang drager vi ud på et fransk jernbaneeventyr på La ligne des Cévennes. En rejse, der tager os gennem tre historiske viadukter, frugtbare sletter og vinmarker, høje bjergtoppe og dybt ned under jorden. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

17:15  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Auckland til Wellington. Denne gang triller vi ud en unik tur med New Zealands berømte Northern Explorer tog. En rejse, der bringer os gennem Tongariro Nationalpark, forbi majestætiske vulkaner og den verdensberømte Raurimu Spiral. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

TVR

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Hey Duggee (46)
Hey Duggee (46)

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:25  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne stopper et skrot-monster + Vovserne redder hvalerne

17:00  

Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt
Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.

17:05  

Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben
Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben Eghjorten er en kæmpestor bille, som har et ret vildt våben. Da en han-eghjort finder en hun-eghjort, som han vil parre sig med, bliver han udfordret af en anden han-eghjort. De to hanner kommer nu op at slås.

17:10  

Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1)
Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1) Genboens hund har spist en pindsvineunge og måske også moderen, så de andre fem unger er overladt til sig selv. Heldigvis tager Anne-Cathrine, Nicoline og Malou sig af dem. De giver dem varmepuder, vand og regnorme så de kan klare sig. Om natten tager de ude for at lede efter pindsvinemoderen. Vil de finde moderen, så pindsvineungerne kan overleve?

17:20  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:25  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:30  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:45  

Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6)
Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6) Liva på 9 år har fundet nogle meget mærkelige grene i en park ved sin skole. Noget med meget skarpe tænder har spist spidsen af grenene. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Århus for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af buskene i parken.

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Martin, Søs og Lasse har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte navnet på et vaskeægte design-ikon - udelukkende ved at mærke på det. Aftenens vinder dyster om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Margit og Mads har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. I aften skal deltagerne blandt meget andet gætte prisen på et eksemplar af det første Anders And blad. Aftenens vinder går direkte videre til ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Før vi stemmer: Den sidste debat
Før vi stemmer: Den sidste debat Skal vi afskaffe eller bevare forsvarsforbeholdet? Den sidste aften før vi skal til folkeafstemning, søger Kåre Quist svar på de vigtigste spørgsmål, når han samler 13 partiledere til den sidste debat. Hvilken forskel gør forsvarsforbeholdet? Er det vigtigt for Danmark og Europas sikkerhed? Og hvad skal Danmarks forsvar bruges til i fremtiden? Med i studiet er også en gruppe danskere med spørgsmål til politikerne og en række af DR's korrespondenter, der besvarer spørgsmål undervejs. Det er LIVE fra DR Byen på DR1 kl. 20:00 - 21:30.

DR2

18:00  

Historiequizzen: Marstal (7:8)
Historiequizzen: Marstal (7:8) Historiequizzen foregår i aften i den gamle søfartsby Marstal på Ærø. Her fører Adrian Hughes quizdeltagerne til havs og igennem den danske søfartshistorie, når der bl.a. skal quizzes om bombardementet af byen og den lokale marstaller Congo-Boye. Aftenens deltagere er: Trine Halle, Cecilie Nielsen, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

18:30  

Historiequizzen: Kastellet (8:8)
Historiequizzen: Kastellet (8:8) Adrian Hughes tager i aften de fire historiequizdeltagere med til en af københavnernes foretrukne løberuter: Kastellet. På den gamle fæstning fra 1664 skal de bl.a. gætte, hvad man har fundet under kirkepladsen, og om Frederik d. 6. afskaffede knæbukser i 1803. Deltagerne er: Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

19:00  

Rejsen til Slagmarken: Somme
Rejsen til Slagmarken: Somme I 2016 er det 100 år siden, at to af de største og drabeligste slag blev udkæmpet i 1. verdenskrig. Danmark deltog ikke i krigen, men på trods af det døde der alligevel mange tusinde danske soldater i kamp på begge sider af fronten. I to programmer rejser de to historikere Kåre Johannesen og Cecilie Nielsen i de danske soldaters fodspor og fortæller historien om slagene. I andet program går turen til Somme, det sidste af de to grufulde og voldsomme slag, der begge var fuldstændig afgørende for hvordan 1. verdenskrig endte.

19:30  

Verdenskrigens danske skygger (3:4) - Til kamp
Verdenskrigens danske skygger (3:4) - Til kamp Fritz Clausens finder sit politiske ståsted med det nye danske nazistparti. Jo Jacobsen slås for personlig frigørelse og Marie Nielsen for en verdensomspændende revolution.

20:00  

Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe
Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe Zimbabwe står ved en skillevej. Da diktatoren Robert Mugabe blev fjernet fra magten ved et militærkup, lovede generalerne, at de ville sikre demokrati ved et nationalt valg. På baggrund af økonomisk krise, fødevaremangel og politisk vold kunne indsatsen ikke være højere. Den unge og karismatiske Nelson Chamisa arbejder på at besejre det regerende parti, som har kontrolleret Zimbabwe siden uafhængigheden. Efter årtier med en korrupt elite, der klamrer sig til magten ved at bruge ethvert tilgængeligt værktøj - lovligt eller ej - kan et frit, retfærdigt og troværdigt valg virkelig være muligt? Præsidentvalget er en medrivende og episk påmindelse om, at kampen for demokrati både er uendelig og universel.

TVR

18:00  

Dyrs våben: Skorpion
Dyrs våben: Skorpion Som en mini kampvogn kryber ørkenens gule skygge over sandet. Det er som om den mystiske skikkelse har fået færten af noget! Skorpionen er på jagt.

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

18:42  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:05  

Wild Kratts (1)
Wild Kratts (1)

19:30  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Hvirvelhjerne + Havfrue-Bob

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:55  

Søren Vesters Have - Gårdspladsens forvandling
Søren Vesters Have - Gårdspladsens forvandling I år skal gårdspladsen blomstre i Thise. Og når Søren Vester får en ide, skal de store maskiner tilkaldes. For der skal laves gravhøj, plantes Kæmpe Verbena i vildskab og så skal Søren forsøge at få selv grus til at blomstre.

22:25  

Wallander: Vidnet
Wallander: Vidnet Svensk krimi fra 2010. (Wallander - Vittnet) I forbindelse med en retssag om menneskehandel trues både Wallander og anklageren Katarina Ahlsell på livet. Samtidig gemmer en lille pige sig et sted i Ystad. Hun har set noget frygteligt - og nogen ønsker at gøre hende tavs. Da pigen kontakter Wallander, ender de begge midt i et dramatisk opgør. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Katarina Ahlsell: Lena Endre. Svartman: Fredrik Gunnarsson. Instruktion: Kathrine Windfeld.

23:55  

Gift ved første blik USA V (6:19)
Gift ved første blik USA V (6:19) Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. De tre par føler stadig hinanden på tænderne på bryllupsrejsen. Men fremmer eller hæmmer det kærligheden? Cody føler sig overvældet og skruer lidt ned for romantikken, og Sheila bryder sammen efter at have set en ukendt side af Nate.

DR2

22:00  

Store danske Videnskabsfolk: Inge Lehmann
Store danske Videnskabsfolk: Inge Lehmann Seismologen Inge Lehmann er Danmarks ukendte verdensstjerne. Hun opdagede, at jorden har en fast indre kerne og opnåede berømmelse i udlandet. Hendes arbejde kom også til at spille en rolle under den kolde krigs atomvåbenkapløb. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker.

23:00  

Drabet på Per Vålnes (2:5)
Drabet på Per Vålnes (2:5) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Vålnes-saken) Under vidneafhøringen forklarer Pers kæreste, at gæsterne kom kl. 20.00 til fødselsdagsfesten. Men ingen af de tilstedeværende kan huske, hvad der skete i løbet af aftenen. En pårørende ringer for at sige tillykke kl. 22.55. , og politiet mener, at det er sidste livstegn fra Per. Blev Per dræbt på sin egen fødselsdag?

23:45  

Det forbudte USA: De superrige rappere
Det forbudte USA: De superrige rappere BBC-dokumentarserie fra 2021. (Louis Theroux: Forbidden America) Våben, dyre biler og en dekadent livsstil. Rap-industrien er en millionforretning i Florida. Her har kunstnerne længe brugt deres ofte voldelige og kaotiske liv som inspiration til at skabe og promovere deres musik. Men nogle af de største kunstnere anklages for at deltage i ulovlig bandeaktivitet. Her udforsker Louis Theroux en af USA's mest kreative og kontroversielle musikscener.

TVR
DR1

00:50  

Taggart: Kameraets øje
Taggart: Kameraets øje Skotsk krimiserie fra 2004. (Taggart: In Camera) Robbie Ross tager på en romantisk weekend sammen med sin nye kæreste, modellen Eve. Men idyllen ender brat, da parret finder et lig i deres feriehus. Robbie beslutter sig for at sætte kærligheden over karrieren. I stedet for at rapportere sit fund officielt ringer han anonymt til det lokale politi. Men ved Eve mere om sagen, end hun lader sig mærke med? Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Ian Madden.

02:05  

Fader Brown VIII (10:10)
Fader Brown VIII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Fader Brown efterforsker to mystiske dødsfald ved et familieejet tårn.

02:50  

Nak & Æd - en bushbuck i Zambia (7:10)
Nak & Æd - en bushbuck i Zambia (7:10) Sæson 8 (2017). Drengene har slået lejr på bredden af Luangwafloden i Zambia. Her er udsigt til stille vand, men også hundredvis af flodheste. De to venner er kun gæster på det gigantiske dyrs territorium. Herfra skal de prøve at finde en bushbuck til kokkens gryder. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

03:20  

Hammerslag 2018 (13)
Hammerslag 2018 (13) Fyn er fin! Men hvad skal det koste at bo i første række med udsigt til havet? Det finder vi ud af i aften, når Hammerslag først lægger vejen forbi et sommerhus i Bogense med stor naturgrund ned til stranden. Dernæst går turen til Strib og et spændende dobbelthus ud til Lillebælt, før aftenen slutter i Kerteminde, hvor mæglerne skal gætte prisen på en bolig med 180 graders havudsigt. Vært: Christian Degn

03:35  

Hammerslag 2018 (12)
Hammerslag 2018 (12) I aften i Hammerslag skal hold Øst og Vest gætte priser på boliger i det eksklusive Trekantområde. Vi starter på Strandvejen i Bredballe ved Vejle med en villa, der har det vildeste vue over den naturskønne fjord. Bagefter står den på nybyg på Vejles havnepromenade, og så slutter vi af med en klassisk patriciervilla i Strib ved Middelfart med eksklusiv udsigt til begge Lillebæltsbroer. Vært: Christian Degn

DR2

00:45  

Signe Molde på udebane - hos LGBT+
Signe Molde på udebane - hos LGBT+ I dette afsnit er Signe taget til Winter Pride for at møde det danske LGBT+-miljø, som kæmper for en regnbuefarvet mangfoldighed. Men kan de godt forstå, at nogle har svært ved at tage tiltaleformer som "hen" alvorligt og de ikke mindre end 37 forskellige køn? I denne programserie møder Signe Molde en række mennesker med stærke holdninger eller en markant livsstil for at undersøge, hvad de kan grine af sammen... og hvad de ikke kan.

01:15  

Barn af 90'erne
Barn af 90'erne Amerikansk dokumentar fra 2021. (Kid 90) De var unge og berømte i 90'erne. Serien 'Punky Brewster' gjorde Soleil Moon Frye til barnestjerne, og som teenager hang hun ud sammen med andre unge Hollywood-stjerner. Hun dokumenterede alle sine oplevelser og gemte dem i årevis. Indtil nu. Her dykker vi ned i hundredvis af timers optagelser af Frey og hendes generation af børneskuespillere.

TVR

02:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, PRAESTOE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0526024640