Præstø
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 17. december 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 17. december 2023

DR1

05:40  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:15  

Alene i vildmarken (7:7)
Alene i vildmarken (7:7) Der er tre hold tilbage i vildmarken. Smerter og manglende søvn presser en deltager til det yderste, mens makkeren er optaget af et kunstprojekt og smider tøjet. Hos et andet hold advarer lægen mod de kolde nætter og nedkøling, og giver et påbud om at isolere shelteret med mos. Hvornår er det tid til at tage hjem fra vildmarken? Og hvem bliver hentet af familien, som vinder af Alene i Vildmarken?

07:10  

Arktisk Kommando (1:4)
Arktisk Kommando (1:4) Dansk dokumentar fra 2019. En ung rypejæger er meldt savnet i Sydgrønland. Arktisk Kommando sender et Challengerfly afsted for at deltage i eftersøgningen. Hvert år søger Arktisk Kommando stationsspecialister og nye ansatte i slædepatruljen Sirius. 57 aspiranter møder op i Frederikshavn. Et krævende udskilningsforløb går i gang og kun få af ansøgerne vil ende med at få opfyldt deres drøm: en udstationering i Nordøstgrønland.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Inspector Morse: Vejen gennem skovene
Inspector Morse: Vejen gennem skovene Engelsk krimi fra 1995. (Inspector Morse: The Way Through the Woods) Steven Parnell dør, inden han kommer for retten for femdobbelt mord. Han når at tilstå de fire mord, men Morse og hans assistent Lewis må finde nye mistænkte i sagen om den forsvundne Karen Anderson. Hendes kamera dukker op hos vidnet George Daley, men hvor er billederne? Og hvad skjuler Daley? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Alan Hardinge: Nicholas Le Provost. Instruktion: John Madden.

DR2

05:10  

Imelda - den stenrige førstedame
Imelda - den stenrige førstedame Amerikansk/dansk prisbelønnet dokumentarfilm fra 2019 (The Kingmaker) Imelda Marcos, Filippinernes tidligere førstedame, blev berømt først for sin skønhed og skosamling, og siden for sit fald fra magtens tinder og flugt ud af landet i 1986 med diamanterne godt gemt i børnenes bleer. Nu er hun tilbage og fast besluttet på at få sin søn, Ferdinand 'Bongbong', valgt som vicepræsident for den kontroversielle præsident Duterte. Den prisvindende dokumentarist Lauren Greenfield har fået eksklusiv adgang til Marcos, der i filmen åbent fortæller (sin egen version af) historien om førstedamen, der ville være hele befolkningens moder.

06:50  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun i Norge, hvor arkæolog og professor Gabriel Gustafson stod i spidsen for udgravningen af verdens ældste og bedst bevarede vikingeskib. Et fund, der revolutionerede vores syn på de legendariske krigere.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet IV (4)
Ramasjang Mysteriet IV (4) Der har været en sliksyg tyveknægt på spil i Ramasjang! Rosa har nemlig fået stjålet sine slikstænger. Det er en sag for detektiven Kristian! Heldigvis får han hjælp af Helena til at finde den rigtige skurk. Men lykkes det?

05:30  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - KEDSOMHED
Luk op Luk i - KEDSOMHED Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.

06:20  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

06:45  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21)

06:55  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (17:24)
Ramajetternes Jul (17:24) Selma og de andre vender hjem til lufthavnen med en overvågningsvideo af K. Rampus, men da de viser videoen til Flummer, får de sig noget af en overraskelse.

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:17  

Gurli Gris: Jul med Kimmy Kænguru
Gurli Gris: Jul med Kimmy Kænguru

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Landet for længe siden: Lillefod på nye eventyr i Den Store Dal
Landet for længe siden: Lillefod på nye eventyr i Den Store Dal Vi befinder os i tidernes begyndelse, da dinosaurerne levede. Verden var fuld af eventyr og fantasi, men også af farer og fjendtlighed. For den lille dinosaurus Lillefod, en af de sidste af sin art, er det en besværlig tid. Hans mål er Den Store Dal langt ude i bjergene, hvor der stadig er grønt og frodigt, og hvor ondskaben ikke findes. På hans vej lurer farer og onde dinosaurer, men han møder også gode venner, som gør ham selskab på vejen.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

10:00  

Til gudstjeneste: Hvordan finder vi ro? - Klaus Melbye
Til gudstjeneste: Hvordan finder vi ro? - Klaus Melbye Midt i slutspurten til juleaften handler gudstjenesten om, hvordan vi finder ro i vores liv? Det spørger vært Sofie Østergaard, midt i slutspurten inden juleaften, sin gæst, museumsdirektør for Vadehavscentret Klaus Melbye om. Klaus Melbye finder selv ro og åndelighed i naturen og ude på vaden, men er bekymret for fremtidens generationer, der vokser op med mindre natur og ro. Præst Signe von Oettingen prædiker den 3. søndag i advent i Ribe Domkirke til en gudstjeneste, der handler om at blive stum, og hvad det vil sige at have et lyttende hjerte.

11:00  

Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (3:3)
Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (3:3) Britisk naturserie fra 2020. (Waterhole: Africa's Animal Oasis) Nu er det regntid. Og økosystemet ved vandhullet i Mwiba Vildtreservat går ind i en ny fase. Alle dyrene har hidtil været på besøg. Men nu har nogle af dem slået sig ned - og det strømmer til med både nye byttedyr og rovdyr. Hvordan vil det påvirke vandhullet med alle de nye arter? Og hvilken rolle vil vandhullet spille i fremtiden?

DR2
TVR

09:00  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

09:20  

Smølferne II
Smølferne II

09:30  

Smølferne II
Smølferne II

09:45  

Smølferne II
Smølferne II

09:55  

Smølferne II
Smølferne II

10:05  

Smølferne II
Smølferne II

10:20  

Kasper og Sofie (2)
Kasper og Sofie (2)

10:30  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3)

10:45  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:10  

Pax' jordiske eventyr (9:10)
Pax' jordiske eventyr (9:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax spiser for mange kogler, forsøger at være en god spejder og får et lod i hovedet. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:25  

Flaskepost fra Stillehavet II (12)
Flaskepost fra Stillehavet II (12) Desværre må vi igen sige farvel til Tikopia og alle vores venner der. Hvad gør vi med Ziggy Man? Vi må videre til Vanuatu, et nyt land, hvor Vilja og Iben venter på os

11:40  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den frygtindgydende Nilkrokodille. På sin rejse møder han en flok tantalus aber, som har været oppe at slås. Han møder også en mærkværdig fugl med et hoved som en hammer samt nogle meget sure elefanter.

11:50  

Dyrs våben: Isbjørn
Dyrs våben: Isbjørn I dag skal vi se på ishavets kæmpe - isbjørnen. Isbjørnens våben er tænder og er ekstremt godt tilpasset livet som kødæder.

11:57  

Dyrs våben: Elefant
Dyrs våben: Elefant I dag skal vi se på et dyr der bruger sine tænder og sine tramp som våben, når den skal forsvare sig. Den store fighter - elefanten.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Versus (8:8)
Versus (8:8) Dansk underholdning fra 2022 Curlingklubbens Maria og Christian sender radio sammen dagligt. Nu tester vi, hvor godt de egentlig kender hinanden. Se også, om Hjalte kan trække mere end to ton - og om man kan servere vin fra hesteryg. Der er nerver, penge og et rejsegavekort på højkant, når seks spændende dueller skal afgøres.

13:20  

Krummerne 2: Stakkels Krumme
Krummerne 2: Stakkels Krumme Dansk familiefilm fra 1992. Krumme har det svært med sin udkårne Yrsa, fordi hans julegave er blevet forbyttet, og han er kommet til at sende hende en edderkop i stedet for en ring. Et større drama, når man er på kanten til puberteten. Men mere alvorligt er det, at forbryderne Boris og Ivan vil kidnappe Krumme og kræve løsepenge for ham. Hvilket nemt kan stille sig i vejen for hans drømme om at blive jockey på galopbanen. Krumme: Laus Høybye. Far: Dick Kaysø. Mor: Karen-Lise Mynster. Stine: Line Kruse. Boris: Peter Schrøder. Ivan: Jarl Friis-Mikkelsen. Viceværten: Buster Larsen. Instruktion: Sven Methling.

DR2

12:00  

Forførende Rum på Nimb i Tivoli
Forførende Rum på Nimb i Tivoli Dansk reportageserie fra 2013 Arkitekt og indretningskonsulent Frederikke Aagaard besøger det nyindrettede luksustempel i forlystelseshaven Tivoli. Her tjekker hun blandt andent ind i Danmarks dyreste hotelsuite - Suite Louise. Sendt første gang 05.12.2013

12:30  

Vil du bo her? - Det bueformede hus
Vil du bo her? - Det bueformede hus Der er brugt 60.000 mursten til at bygge dette bueformede hus i Odense. Det tog to murere et helt år at mure huset op. Manden i huset har selv håndsorteret næsten alle murstenene, så de passer perfekt. Indvendigt har konen indrettet med danske klassikere - selv børneværelserne er ikke gået hendes næse forbi. Med sig har Frederikke Aagaard en af de største danske arkitekttalenter, Dan Stubbergård fra arkitektstuen COBE, for at se på husets specielle arkitektoniske løsning.

13:00  

Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (3:3)
Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (3:3) Dansk reportage fra 2014 I dette afsnit af den kulturhistoriske fortælling om vores lugtesans, er vi nået til nutiden. Mens vi på den ene side prøver at udrydde de naturlige lugte, er parfumeallergi ved at udvikle sig til en folkesygdom. Og mens alt fra supermarkeder til bilproducenter "tager os ved næsen" - med parfume og dufte som en genvej til vores gunst, er andre folk rundt om i verden optaget af, hvad der er ved at gå tabt med udrensningen af lugte. Således skal vi på "lugt-vandring" i Sheffield i England med forskeren, som arbejder på at registrere væsentlige dufte og lugte i byer og indarbejde dem i byplanlægningen. Sendt første gang 17.04.2013

13:30  

Simons Superkræfter: Superstyrke
Simons Superkræfter: Superstyrke I en ny serie på DR2 rejser Simon Jul ud i verden for at undersøge, hvor tæt vi mennesker er på at kunne få superkræfter - ved hjælp af videnskaben. I dette afsnit møder Simon Jul en almindelig mand, der kan løbe hurtigere end Usain Bolt, og to mænd, der kan kaste med lyn. Og så rejser han til Sydkorea for at prøve kræfter med verdens største robot.

14:00  

Til gudstjeneste: Hvordan finder vi ro? - Klaus Melbye
Til gudstjeneste: Hvordan finder vi ro? - Klaus Melbye Midt i slutspurten til juleaften handler gudstjenesten om, hvordan vi finder ro i vores liv? Det spørger vært Sofie Østergaard, midt i slutspurten inden juleaften, sin gæst, museumsdirektør for Vadehavscentret Klaus Melbye om. Klaus Melbye finder selv ro og åndelighed i naturen og ude på vaden, men er bekymret for fremtidens generationer, der vokser op med mindre natur og ro. Præst Signe von Oettingen prædiker den 3. søndag i advent i Ribe Domkirke til en gudstjeneste, der handler om at blive stum, og hvad det vil sige at have et lyttende hjerte.

TVR

12:05  

Vidundervovsen Vaffel (32)
Vidundervovsen Vaffel (32)

12:15  

Vennerne og det grønne lys (15:20)
Vennerne og det grønne lys (15:20) Liv har ringet til politiet, inden vennerne fandt ud af, at Viggo ikke er farlig. Nu er to betjente dukket op, og de må ikke opdage Viggo eller Exogeneratoren!

12:25  

Vennerne og det grønne lys (16:20)
Vennerne og det grønne lys (16:20) Emilie, Anna og Liv skal skaffe mere strøm til Viggos maskine for at få Anders tilbage fra dimensionen. Men pludselig dukker Emilies lillesøster og hendes veninde op, og de er ikke nemme at slippe af med igen.

12:35  

Stop!
Stop! At vente på sit lørdagsslik til det bliver aften er noget af det værste Maja ved. Efter mange års mislykkede forsøg på at lægge hånd på godterne inden aftensmaden har hun nu endelig udklækket et vandtæt plan.

12:40  

Stop!
Stop! Det er sengetid, men Maja er slet ikke træt. Hun prøver alle de tricks af, der findes, for at blive længere oppe, men far viser hverken nåde eller forståelse. Hun må tage drastiske midler i brug for at få ham til at forstå, hvordan det føles.

12:40  

Stop!
Stop! Maja møder en fremmed, som fortæller om en velbevaret hemmelighed, som må opklares. Er familiens nye, strenge skærmtid virkelig så retfærdig som mor og far siger den er?

12:45  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (5)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (5)

12:55  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Eldar glæder sig til at blive superhelt, men han er den eneste af eleverne, som ikke har fået sin superkraft. Bliver han smidt ud allerede på første skoledag?

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

14:00  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

14:25  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

14:40  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Some Kind of Beautiful
Some Kind of Beautiful Amerikansk romantisk komedie fra 2014. Universitetsprofessoren Richard lægger det vilde ungkarleliv på hylden, da han møder den meget yngre Kate. Parret får et barn sammen, men tre år senere slår Kate op med Richard. Snart dukker Kates søster Olivia op for at sikre sig, at Richard tager sig ordentligt af sin og Kates lille søn. Olivia har aldrig været nogen fan af Richard og hans don juan-tendenser, så hun er noget overrasket, da hun begynder at falde for ham. Medvirkende: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Jessica Alba m.fl. Instruktion: Tom Vaughan.

16:40  

Folk og fæ IV (6:7)
Folk og fæ IV (6:7) Britisk dramaserie fra 2023. (All Creatures Great and Small) Helen føler sig overflødig på Skeldale og beslutter sig for at flytte hjem. Velbegravede familiehemmeligheder truer med at ødelægge hendes forhold til sin far. Imens kæmper Siegfried for at holde sammen på Skeldale.

17:30  

Nigella - Kærlighed til julemad
Nigella - Kærlighed til julemad Britisk madprogram fra 2020. (Nigella: At my table Christmas Special) Julehygge og solide måltider. Denne gang inviterer Nigella til julefest på landet. Hovedretten er andesteg med appelsin, mos med hvidløg og parmesan, en smuk og festlig rødkål med tranebær - og juvelfunklende rosenkål med syltet citron og granatæble. Efter alt det, et dessertnirvana - i form af overdådig sticky toffee pudding og brandy-saltkaramelis. Glædelig jul.

DR2

15:00  

5 skarpe om julen (3:4)
5 skarpe om julen (3:4) I 5 skarpe om julen får du muligheden for at komme bag om gavepapir og juleræs og blive klogere på, hvad julen handler om som kristen tradition. Vi giver dig fem skarpe punkter på 20 minutter, der skærer ind til benet på julens traditioner.

15:20  

Kæmpekonstruktioner (1:3) - Hoover Dam
Kæmpekonstruktioner (1:3) - Hoover Dam Britisk dokumentarserie fra 2022. (Building the Impossible) Det er en af verdens største ingeniørbedrifter. Den gigantiske Hoover Dam. Da den stod færdig i 1935, var den klodens største betonkonstruktion. Men det kræver også noget virkelig stort at kontrollere Nordamerikas største, længste og vildeste flod. Kom med bag kulisserne, og hør, hvordan den mægtige Colorado-flod blev tæmmet og Hoover Dam blev bygget.

16:05  

Hjælp, det er jul (17:24)
Hjælp, det er jul (17:24) Boomerang Helle finder en uventet gæst i sit hjem og skrider til resolut handling, Men det varer ikke længe, før det står klart, at det er en boomerang, hun har sendt af sted. Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid.

16:15  

Det er herligt at leve
Det er herligt at leve Amerikansk klassiker fra 1946. (It's a Wonderful Life) George Bailey er en tilsyneladende lykkelig familiefar, der inderst inde føler, at hans liv er forfejlet. Ingen af hans drømme er blevet realiseret, og den årelange kamp mod byens hensynsløse rigmand ser ud til at slutte med et totalt nederlag. George overvejer at begå selvmord, men hans skytsengel vil gøre alt for at overbevise ham om, at hans liv ikke er så mislykket endda - at det er herligt at leve. Medvirkende: James Stewart, Donna Reed, Lionel Barrymore m.fl. Instruktion: Frank Capra.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Skattejagten
Karlas Fantalastiske Klasse - Skattejagten Karla finder et mystisk skattekort på sit bord og jagter sammen med sine klassekammerater en helt uvurderlig skat.

16:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol III (13)
Paw Patrol III (13) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:10  

Sebastians Jul (17:24)
Sebastians Jul (17:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag skal Sebastian beskære klove på en ko, han får hjælp af Egon, der har en klovbeskærermaskine. Bagefter laver Sebastian risengrød. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:25  

Jagten på regnbuens magi | Magien er væk
Jagten på regnbuens magi | Magien er væk Motor Mille og Hr. Skæg er stadig på mission om at finde små sko til den stædige ånd i træet. Men sko koster penge, og hvad gør man, hvis man ikke har nogle penge? Mille og Hr. Skæg må finde en løsning, så de kan betale for små sko til ånden og få regnbuekrukken tilbage. Spørgsmålet er dog: Vil ånden denne gang holde sit løfte og aflevere krukken tilbage? Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:40  

Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7)
Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7) Magnus gider ikke have en lillesøster alligevel og er sur, da han sendes på tur med hende i barnevognen. Han møder Viola og bliver så optaget af at lege, at han glemmer alt om lillesøster, og da han igen kommer i tanker om hende og vil kigge til hende, er lillesøster forsvundet. Pludselig drejer alt i Magnus' verden om, at få lillesøster tilbage - og så er det jo godt, man har en superhelt ved hånden.

17:54  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

17:55  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

17:55  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

17:55  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:40  

Det magiske tivoliteater (17:24)
Det magiske tivoliteater (17:24) Luka bliver nødt til at trylle til Ofelias fødselsdag og tager ned på den fine café for at overbevise Ellen om, at han skal have lov.

DR2

18:25  

Den mest afsidesliggende musikfestival i verden (1:2)
Den mest afsidesliggende musikfestival i verden (1:2) 14 unge, håbefulde sangskrivere og musikere fra Danmark, Færøerne, Island og Sverige er draget til Nuuk i Grønland. Sammen skal de skabe et flerkulturelt musikalbum. Under opholdet i bootcampen blomstrer et intimt musikunivers med rum for personlige fortællinger og inspiration fra den storslåede grønlandske natur.

19:10  

Den mest afsidesliggende musikfestival i verden (2:2)
Den mest afsidesliggende musikfestival i verden (2:2) 14 musikalske talenter fra de nordiske lande har været i musikalsk bootcamp i Nuuk. Nu er de ankommet til Sisimiut, hvor de skal færdiggøre et fælles album. Deltagerne får kun 24 timer til at blive klar, inden de drager på snescooter ud i landskabet og afholder udendørs live-koncerter. Den sidste dag optræder hele Arctic Assembly med fælles koncert til Arctic Sounds Festival.

20:00  

Husker du ... Julespecial
Husker du ... Julespecial Jul gennem tiden. Nissepiger og julemænd, flæskesteg og rødkål, gaver og grantræer, julesure og juleglade. Nogle vil ønske at den varede helt til påske, andre rejser hellere væk. Lige meget hvad, så har alle en mening om julen og dens betydning. Som det meste af landet har Danmarks Radio holdt jul år efter år. I aften er der gensyn med de bedste øjeblikke. Mød en gnaven Dan Turèll, en veloplagt Magnus Tagmus og en masse andre danskere, der alle har noget at sige om julen gennem de sidste 50 år. Sendt første gang 26.12.06

TVR

18:00  

F for Får IV (11)
F for Får IV (11)

18:00  

F for Får IV (10)
F for Får IV (10)

18:00  

F for Får IV (9)
F for Får IV (9)

18:00  

F for Får IV (8)
F for Får IV (8)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Takket være hr. Pine har Prinsesse Ranedyr fået et nyt stykke legetøj, og inspireret af Jias pianofon kan det fuldstændigt efterligne alle dyrs lyde, ja selv menneskelige stemmer! Prinsessen bruger det til at lokke vores helte til og adskille dem fra deres kæledyr, så hun kan fange Paul-E! Prinsessen glæder sig til at sætte ham i bur og lære ham adskillige komplimenter og hyldester, som Paul-E skal gentage for hende igen og igen og igen...

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Bo kidnappes af en troldefamilie og elsker det. Arthur overreagerer som altid. Et opgør i skovene omkring Grummebæk er uundgåelig.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:35  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

21:55  

Fars fede juleferie
Fars fede juleferie Amerikansk komedie fra 1989. (National Lampoon's Christmas Vacation) Den evigt optimistiske, endeløst uheldige familiefar Clark Griswold har besluttet at holde en stor familiejul hjemme hos sig selv. Det bliver en jul, som både familien og naboerne sent vil glemme. Clark W. Griswold: Chevy Chase. Ellen Griswold: Beverly D'Angelo. Audrey Griswold: Juliette Lewis. Instruktion: Jeremiah Chechik.

23:30  

Taken
Taken Fransk-amerikansk actionthriller fra 2008. Den tidligere CIA-agent Bryans værste mareridt bliver til virkelighed, da hans teenagedatter tager på rundtur i Europa sammen med en veninde. Mens Kim taler i telefon med Bryan fra en lejlighed i Paris, bliver pigerne overfaldet og bortført af albanske gangstere. Nu kaster Bryan sig ud i et kapløb med tiden for at finde pigerne, før de sælges til prostitution i et fjernt land og forsvinder for evigt. Medvirkende: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen m.fl. Instruktion: Pierre Morel.

DR2

21:00  

Julehilsen til Grønland
Julehilsen til Grønland Kaya Brüel, Ole Kibsgaard, Rasmus Lyberth, Aavaat Koret m.fl. står for den musikalske underholdning, når der skal sendes julehilsner mellem Grønland og Danmark. I år er det foyeren i DR Koncerthuset, der danner rammen for den traditionsrige aften med indslag fra Grønland og et veloplagt publikum i julestemning. Vært: Mette Frisk DR2. Kl. 21:00. Søndag d. 17. december

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Os der lever
Os der lever Dansk dokumentar fra 2023. Niels Hausgaard gelejder os gennem den storslåede natur og menneskene på den nordjyske vestkyst. Vi besøger vendelboerne, der med humor tager os under armen og viser os deres drømme, frygt og søgen efter svar på livets store og små spørgsmål. Med Aalborg Symfoniorkesters storslåede arrangementer som lydbillede og Rubjerg Knude Fyr som pejlemærke sidder vi med ved kniplebrættet og er til bal - helt tæt på alle Os der lever i det vilde vest. Instruktør: Anne Svejgård Lund Produktionsselskab: Dune Production

23:45  

Mord mellem Øst og Vest (5:6)
Mord mellem Øst og Vest (5:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Gärster er fortvivlet efter Reiko Böttchers død. Han føler sig truet og tilbyder at samarbejde med ZERV. Bag Thiemes ryg laver Peter Simon en aftale med Gärster. Hvis Gärster leverer oplysninger mod statssekretær Bohr, får han vidnebeskyttelse.

TVR
DR1

01:00  

Fader Brown X (2:10)
Fader Brown X (2:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Fader Brown får besøg af Brenda Palmer. Hun arbejdede i en eksklusiv klub, da hun blev beskyldt for tyveri. Fader Brown er forfærdet og beslutter sig for at rense hendes navn. Det bliver ekstra kompliceret, da klubejeren pludselig findes myrdet.

01:45  

Fader Brown X (3:10)
Fader Brown X (3:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Den berømte blomsterhandler Octavia Eden vender tilbage til Kembleford, hvor hun er født. Hun stiller sin datter og sin niece en række opgaver for at finde ud af, hvem der skal arve hendes enorme formue. De starter med at holde et fabelagtigt cocktailparty, men festen ender brat, da en af de lokale falder død om. Er han blevet forgivet?

01:45  

Fader Brown X (4:10)
Fader Brown X (4:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Fader Brown besøger sin gamle ven præsten Duncan, og han er henrykt, da han opdager, at kirkeværgen er ingen ringere end Sam Wadey, som tjente sammen med ham i 1. verdenskrigs skyttegrave. Sams søn er forsvundet blandt rygter om en vild, mytisk kat på egnen. Og snart findes Duncan død med rifter på halsen og hvid pels ved den livløse krop.

02:35  

Jul - med Timm, Markus og Katrine (1:3)
Jul - med Timm, Markus og Katrine (1:3) Bagedystdommer Markus Grigo tager sin meddommer Katrine Foged Thomsen og vært Timm Vladimir med til Samsø, som Markus forbinder med særligt gode juleminder. Her vil han fortælle om sine egne juletraditioner og lave panfortekage, mens de to andre blandt andet overrasker med deres bud på julesild og kandiserede pigeonæbler.

03:20  

Antikkrejlerne med kendisser (189)
Antikkrejlerne med kendisser (189) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:20  

Antikkrejlerne med kendisser (188)
Antikkrejlerne med kendisser (188) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:35  

Mord mellem Øst og Vest (6:6)
Mord mellem Øst og Vest (6:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Sagen nærmer sig sin dramatiske afslutning. Karo tager til Wolfsburg for at se sin far. Det bliver et smertefuldt møde, men han giver hende et afgørende tip om våbenaftalen.

01:25  

Colosseums blodige historie (7:8)
Colosseums blodige historie (7:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) Rom, år 192 e.Kr. Gladiatorer har lige så lav status som prostituerede og alfonser. Så træder kejser Lucius Aurelius Commodus ind i Colosseums arena som gladiator. Han har overtaget det mægtige Romerrige fra sin far Marcus Aurelius - og er hans diametrale modsætning. Commodus får hurtigt fjender blandt eliten i senatet. Da imperiet smuldrer, og Commodus' popularitet styrtdykker, bliver det begyndelsen på Romerrigets lange forfald. Uegnet for børn.

02:10  

Colosseums blodige historie (8:8)
Colosseums blodige historie (8:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) År 401 e.Kr. Lederen af senatet Symmachus afholder de mest prestigefyldte lege i Colosseum i årevis. I 395 er Romerriget blevet splittet i øst og vest. To teenagere er kristne kejsere i henholdsvis Konstantinopel og Milano. Imperiet er truet af invasioner fra alle sider. Symmachus tror på Roms gamle guder og prøver at standse både rigets forfald og den nye religion, der stormer frem. Kan han genrejse Romerriget? Uegnet for børn.

02:55  

Bellum
Bellum Dansk dokumentar fra 2022. En kampveteran, der keder sig i Nevada og længes efter at vende tilbage, en amerikansk krigsfotograf i Afghanistan, der forsøger at fange rædslerne, og en svensk ingeniør, der udvikler kunstig intelligens for forsvarsindustrien. Tre forskellige individer på tre forskellige steder giver Bellum - Krigens Demon et usædvanligt fokus, et dokumentarisk triptykon om abstraktion af konflikt i en stadig mere teknokratisk verden.

TVR

01:45  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

02:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

02:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, PRAESTOE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1211064224